Konfirmation i Hansted kirke

Tilmelding, konfirmation i Hansted kirke 2020

OBS: Den digitale tilmelding til konfirmation i 2020 er lukket for i år.

Konfirmander der endnu ikke er blevet tilmeldt, skal tilmelde sig via en blanket, der udleveres af præsten.

Ved spørgsmål er man også altid velkommen til at henvende sig til kordegnen på kirkekontoret.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.

Konfirmation i Lundum og Hansted ændres til 8. klasse

Fra 2022 vil der være konfirmation på 8. klassetrin

Det bekendtgøres hermed, at klassetrin for konfirmation i Lundum-Hansted Pastorat ændres, så der fra år 2022 vil være konfirmation på 8. klassetrin.

Dvs. at den nuværende ordning med konfirmation på 7. klassetrin fortsætter et år endnu, så de, der går i 6. klasse nu, konfirmeres i bededagsferien næste år, 2020.

Året efter, 2021, vil der ikke være konfirmation i Lundum-Hansted pastorat.

De kommende konfirmander, som går i 5. klasse nu, konfirmeres i bededagsferien år 2022 på 8. klassetrin.

Årsagen til denne ændring findes i de gode erfaringer fra en stor del af Horsens kommune, som allerede nu har konfirmation på 8. klassetrin.

Vi ved, at det er almindeligt her i området at planlægge flere år frem, og vi beklager de gener, det måtte have for jer at flytte jeres fest. Vi håber dog, at I vil finde det muligt, da alle står i samme situation og må rykke festen.

Spørgsmål angående konfirmation kan rettes til kordegn, Merete Nørgaard (75656141 / hansted.sognhorsens@km.dk), eller sognepræst, Søren Jensen (24639820 / sojen@km.dk)

De bedste hilsner
Sognepræst, Søren Jensen

På vegne af menighedsrådene i Lundum-Hansted pastorat