Konfirmation i Hansted kirke

kristusmotiv fra Jellingestenen

Link til tilmelding, konfirmation 2023

Konfirmationer i Hansted kirke 2023:

8.A: 5. maj kl. 9

8:B: 5. maj kl. 11

Tilmelding til konfirmation 2023

Der skal benyttes MitID ved tilmelding.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Husk at angive i tilmeldingen hvilken klasse dit barn går i (8.A eller 8.B), da vi ikke ud fra et navn og cpr kan vide dette. Der er et felt til noter - der kan du skrive det.

Hvis dit barn er døbt i udlandet, eller i et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, som skal uploades undervejs.

KONFIRMATION 2023, KLIK HER FOR TILMELDING

Efter tilmelding..

Når dit barn er tilmledt digitalt, modtager du ikke nogen kvittering. Dette skyldes at alle tilmeldinger først bliver "sorteret" i løbet af efteråret. Men bare rolig: skulle der mangle en tilmelding på en konfirmand, vil vi helt sikkert opdage det, og så får vi også styr på dét.

Sidste frist for digital tilmelding til konfirmation er d. 30. nov. 2022. Herefter lukker linket.

Hvis dit barn ikke er blevet digitalt tilmeldt inden fristens udløb, bedes I kontakte kordegn Merete Nørgaard.

Har du spørgsmål vedr. tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte

Kordegn Merete Nørgaard, 30 71 11 01 / hansted.sognhorsens@km.dk

Undervisningsplan for konfirmationsforberedelse

Klik her for at hente en oversigt (PDF) over datoer for konfirmationsforberedelse i 2022 - 2023 for både 8.A og 8.B på Egebjerg-skolen.

Du kan også få pdf´en tilsendt pr mail ved at kontakte kordegn Merete Nørgaard, hansted.sognhorsens@km.dk

tegning af engel med glorie

Datoer for konfirmation 2023:

8.A: 5. maj 2022 kl. 09.00 i Hansted kirke

8.B: 5. maj 2022 kl. 11.00 i Hansted kirke

Om konfirmationsdatoer i Lundum - Hansted generelt:

Fordelingen af klasser på konfirmationsdagen er som følger:

• I de år hvor der er TO klasser konfirmeres begge klasser St. Bededag (det er altid en fredag); A-klassen kl. 09.00 og B-klassen kl. 11.00
  • I de år hvor der er TRE klasser konfirmeres B-klassen kl. 09.00 og C-klassen kl. 11.00 St. Bededag (fredag), og A-klassen konfirmeres kl. 10.00 dagen efter; altså om lørdagen.
  • I de år hvor der er FIRE klasser konfirmeres  B-klassen kl. 09.00 og C-klassen kl. 11.00 St. Bededag (fredag), og A-klassen kl. 09.00 og D-klassen kl. 11.00 dagen efter; altså om lørdagen.

Skulle der være elever, der ønsker konfirmation i Lundum kirke, aftales dette med præsten.

OBS: Vær opmærksom på der kan ske ændringer i klassesammensætningerne i overgangen fra 6. til 7. klassetrin.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | hansted.sognhorsens@km.dk 30711101 Tilgængelighedserklæring