Kor for voksne

Koret øver hver onsdag kl. 16-17.30 i Kirkehuset, Stængervej 1, Hansted.

VI kalder os Hansted Kirkekor og øver et bredt repetoire af danske sange, salmer og rytmiske satser - og vi hygger os, mens vi synger! Koret optræder ved forskellige arrangementer i og uden for kirken 6 - 8 gange om året.

Har du lyst at være med så kontakt organist Astrid Lindvig på organistastrid@gmail.com for at høre mere.

Det er en fordel med lidt nodekendskab eller korerfaring.

Lundum - Hansted kirkers børnekor

Øver hver onsdag 14.15 - 15.15 i Musiklokalet på Egebjergskolen

Børnekoret er for sangglade piger og drenge fra 3. – 5. klasse. Koret medvirker ved forskellige gudstjenester samt familiegudstjenester.

For optagelse i børnekoret kontakt korleder Alina Henriques på alina@km.dk

- eller mød op i musiklokalet og prøv en time.

Torsdag d. 25. feb. 2021 kl. 16.00:

Himmelske Rytmer - for 9 - 13 årige

Kom og vær med til en festlig eftermiddag med sang, balloner, bevægelse og meget mere, når Hansted kirke inviterer alle sangglade børn mellem 9 og 13 år til en time med Himmelske Rytmer – og det er GRATIS!
Tre professionelle musikere vil sørge for at musikken spiller, og vi alle sammen er med til både at synge, danse og være sammen om den gode musik.
Sæt et stort kryds i kalenderen og hold øje med kirkens hjemmeside og Østbirk Avis ang. tilmelding osv.
Er du nysgerrig på mere om ”Himmelske Rytmer” så tjek klippet her fra YouTube: https://bit.ly/35qOTI7

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141