Hansted Kirke, Horsens

Onsdag d. 4. okt. kl. 19.30 i Hansted kirke

Koncert: Anne Dorte Michelsen

Arr.: Egebjerg Idræftsforening.
Der venter en stor musikalsk oplevelse, når Anne Dorte Michelsen, sammen med to musikere, giver koncert i Hansted kirke. Udover en god aften støtter du samtidig ungdomsarbejdet i din lokale idrætsforening, da al overskud fra koncerten går til EIF. Koncerten varer 1,5 time. Der kan købes øl/vand inden koncerten.

Billetter: 200 kr./stk. for pladser foran orglet, og 175 kr./stk for pladser bag orglet. Billetter købes på idrætsforeningens hjemmeside: www.egebjerg-if.dk

Onsdag d. 25. okt. 2023 kl. 19 i Kirkehuset

Bier og honning - i praksis og poesi

v. Mette Bock og Merete Nørgaard.
De seneste to år har kirken haft bier på Hansted kirkegård, og det er der masser at sige om! Velkommen til en sansemættet aften i biernes tegn: Kom og hør Merete fortælle om biernes fascinerende liv og orden i fakta og praksis, mens Mette vil dykke ned i litteratur, sange, bibel og kunst og gøre os klogere på, hvilken betydning bier og honning har haft gennem historien. Der vil både være noget at lytte til, se, smage og synge om. En aften for alle - med den søde tand intakt og nysgerrigheden foldet ud.  

Sogneudflugten gik d. 16. august 2023 til Lyng kirke v. Fredericia, middag på Bogense Hotel og besøg i Humlemagasinet i Harndrup på Nordfyn - med et utal af imponerende haver, dukkemuseum, Sigfred Pedersen - udstilling og humlemuseum. 

Vejret var med os, oplevelserne stod i kø, dobbeltdækkerbussen var fyldt med 67 deltagere, og der blev sunget, fortalt anekdoter, snakket og hygget til den største af alle guldmedaljer!

Billederne er taget af kordegn Merete Nørgaard med tilladelse fra deltagerne. 

Tak for en rigtig dejlig dag til alle jer der deltog og til arrangørgruppen bag dette fine arrangement.

Værsgo at nyde ca. 30 fotos fra dagen -

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | hansted.sognhorsens@km.dk 30711101 Tilgængelighedserklæring
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk