Hansted Kirke, Horsens

Torsdag d. 7. dec. kl. 19 i Hansted kirke

Julekoncert: Bakkekoret møder Kirkekoret

v. Astrid Lindvig. Der er dømt julestemning på den helt store kor-klinge, når vores to lokale kor, Bakkekoret og Kirkekoret, synger julen ind med et blandet repertoire af kendte og mindre kendte julesange. Derudover bliver der også plads til fællessang. Koncerten er ganske gratis, og alle er velkomne. 

Onsdag d. 13. dec. kl. 14 i Hansted kirke og Kirkehuset

Julefest for pensionister

Velkommen til vores traditionsrige julefest - som ikke har ændret sig spor fra de forrige år. Vi starter med gudstjeneste i Hansted kirke kl. 14.00, og går bagefter i Kirkehuset til boller, lagkage, masser af sang og endnu mere hygge. 

Tilmelding til Kirkekontoret senest ondag d. 6. dec. på mail: hansted.sognhorsens@km.dk eller telefon i kontorets åbningstid: 30 71 11 01. Vi glæder os til at se jer! 

Søndag d. 4. feb. 2024 kl. 10.30 i Hansted kirke og Kirkehuset

Gudstjeneste, fællesspisning og menighedsmøde

Vi starter med gudstjeneste v. Søren Jensen kl. 10:30. Efter gudstjenesten går vi i Kirkehuset og spiser frokost sammen. Ved samme lejlighed vil Menighedsrådet fortælle om livets gang og opgaver i Hansted sogn. Deltager man ikke i gudstjenesten, kan man komme til Kirkehuset ca. kl. 12, hvor vi forventer at være klar til at spise frokosten.

Arrangementer er gratis, og vi håber, at rigtig mange har lyst at være med! Aht. maden vil vi gerne have en tilmelding til Kirkekontoret på mail: hansted.sognhorsens@km.dk eller tlf: 30711101 senest fredag d. 26. januar.

Sogneudflugten gik d. 16. august 2023 til Lyng kirke v. Fredericia, middag på Bogense Hotel og besøg i Humlemagasinet i Harndrup på Nordfyn - med et utal af imponerende haver, dukkemuseum, Sigfred Pedersen - udstilling og humlemuseum. 

Vejret var med os, oplevelserne stod i kø, dobbeltdækkerbussen var fyldt med 67 deltagere, og der blev sunget, fortalt anekdoter, snakket og hygget til den største af alle guldmedaljer!

Billederne er taget af kordegn Merete Nørgaard med tilladelse fra deltagerne. 

Tak for en rigtig dejlig dag til alle jer der deltog og til arrangørgruppen bag dette fine arrangement.

Værsgo at nyde ca. 30 fotos fra dagen -

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | hansted.sognhorsens@km.dk 30711101 Tilgængelighedserklæring
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk