Kommende møder i Kvindekabinettet:

OBS: Da der har vist sig at være en massiv interesse for at deltage i Kvindekabinettet, er de først planlagte aftener, hhv. d. 9/3 og d. 13/4, allerede fuldt booket. Det er derfor besluttet, ekstraordinært, at lave endnu en aften - med samme indhold - dagen efter, så der bliver plads til flest mulige interesserede.

De ekstra aftener er hhv. fredag d. 10/3 (Håb) og fredag d. 14/4 (Kvindeliv).

Tilmelding kan kun ske pr. mail til Kirkekontoret: hansted.sognhorsens@km.dk, senest ugedagen før. Husk at angive navn, antal og hvorvidt der ønskes tapas eller ikke (se mere om pris mv. under "praktisk info" længere nede på siden).

Vi mødes hver gang kl. 17 - 19

Tors. d. 9. marts: Håb (OBS: Udsolgt!)

Ekstraaften: Fre. d. 10. marts: Håb

Tors. d. 13. april: Kvindeliv (OBS: Udsolgt!)

Ekstraaften: Fre. d. 14. april: Kvindeliv

Velkommen i Kvindekabinettet

Hen over foråret inviterer sognepræst Mette Bock til tre spændende aftener i Kirkehuset ved Hansted kirke - og kvinder i ALLE aldre er meget velkomne!

Vi mødes hver gang kl. 17 og spiser tapas, el. lign. lækkert, med et glas vin eller vand til, og slutter kl. 19, så der stadig er tid til at have en aften derhjemme også.

Efter maden og et kort oplæg, hvor vi bliver klogere, måske provokerede og ihvertfald berørte, diskuterer vi aftenens emne.

Uddybende program bliver præsenteret op til de enkelte aftener.

Praktisk info:

Arrangementet er gratis at deltage i uden spisning. Ønsker man tapas og et glas vin, koster dette 100 kr. som betales enten kontant eller via MobilePay på aftenen.

Tilmelding, med navn og antal deltagere - og hvorvidt man ønsker tapas eller ikke -  senest ugedagen før til Kirkekontoret. Det er ikke muligt at tilmelde sig via telefon eller sms; kun pr. mail:

hansted.sognhorsens@km.dk

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | hansted.sognhorsens@km.dk 30711101 Tilgængelighedserklæring