To hænder, der holder sammen, i blå og gulInternationale gudstjenester for fred

I denne urolige tid i Europa åbner vi vores land og vores huse for flygtninge fra områderne i Ukraine. I Horsens vil vi også gerne åbne kirkerne for alle indbyggere, som ikke er dansktalende. Derfor tilbyder vi gudstjenester på engelsk (med mulighed for ukrainsk oversættelse), som alle er velkomne til at deltage i. Gudstjenesterne finder sted i kirkerne i centrum af Horsens og vil være med en simpel og let liturgi, med fokus på bønnen for fred. Gudstjenesterne er åbne for alle, uanset baggrund og religiøst tilhørsforhold.

19. juni kl. 13.00: International gudstjeneste i Klosterkirken ved sognepræst Johanne Nørtoft Thomsen

28. august kl. 13.00: International gudstjeneste i Vor Frelsers Kirke ved sognepræst Peder Kjærsgaard Roulund

Plejecenter Egebakken

Egebakken

Den sidste onsdag hver måned kl. 14.45 er der gudstjeneste på plejecentret Egebakken i Egebjerg. Alle er velkomne til at deltage.

bibel og mobiltelefon

Kirkebil

tegning af en taxaLundum og Hansted sogne tilbyder brug af kirkebil efter ønske og behov til gudstjenester og kirkelige arrangementer i Lundum/Hansted pastorat. Du kan ringe til kordegnen på kirkekontoret senest fredagen før, tlf: 75 65 61 41 kl. 9 - 12, og meddele, at du ønsker at være med i kirkebilen.

Du skal oplyse tidspunkt for gudstjenesten eller arrangementet, og hvor du ønsker at stå på. Aftal også tidspunkt for afhentning ved kirken

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | hansted.sognhorsens@km.dk 30711101 Tilgængelighedserklæring