Advent og jul 2019:

Søndag d. 1. dec. kl. 16.00 i Lundum kirke, Adventsgudstjeneste: Vær med, når Lundum kirke åbner dørene til julens glæder med en hyggelig eftermiddagsgudstjeneste med efterfølgende juletræstænding ved Borgerhuset. Vi sætter blus under forventningens glæde for alle, der har lyst!

Onsdag d. 4. dec. kl. 19.30 i Hansted kirke: Julekoncert med Bakkekoret og Hansted kirkekor. Læs mere her.

Torsdag d. 12. dec. kl. 14.00: Julefest for pensionister. Vi starter med gudstjeneste i Hansted kirke, og går efterfølgende i Kirkehuset til en skøn omgang hygge, kaffe, boller og lagkage. Tilmelding til kirkekontoret senest d. 6. december. Alle er velkomne!

Juleaften, 24. dec. 2019:

Kl. 10.00: Julegudstjeneste på Egebakken - med efterfølgende portvin og hygge.

Kl. 11.00: Julegudstjeneste for børn og barnlige sjæle i Hansted kirke.

Kl. 14.00: Julegudstjeneste i Lundum kirke.

Kl. 15.30: Julegudstjeneste i Hansted kirke.

Onsdag d. 25. dec. kl. 9.00 i Lundum kirke og kl. 10.30 i Hansted kirke. 1. Juledag, gudstjenester v. Søren Jensen

test test

Egebakken

Den sidste onsdag hver måned kl. 14.30 er der gudstjeneste på plejecentret Egebakken i Egebjerg. Alle er velkomne til at deltage.

test test

Kirkebil

Lundum og Hansted sogne tilbyder brug af kirkebil efter ønske og behov til gudstjenester og kirkelige arrangementer i Lundum/Hansted pastorat.
Du kan ringe til kordegnen på kirkekontoret senest fredagen før, tlf: 75 65 61 41 ml. kl. 9 - 11, og meddele, at du ønsker at være med i kirkebilen.
Du skal oplyse tidspunkt for gudstjenesten eller arrangementet, og hvor du ønsker at stå på. Aftal også tidspunkt for afhentning ved kirken

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Mandag og Fredag kl. 9 - 11, Onsdag kl. 13 - 15 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141