OBS: Menighedsrådet ved Hansted kirke har besluttet at, den sidste søndag hver måned er uden dåb i Hansted kirke.

Plejecenter Egebakken

Egebakken

Den sidste onsdag hver måned kl. 14.30 er der gudstjeneste på plejecentret Egebakken i Egebjerg. Alle er velkomne til at deltage.

test test

Kirkebil

Lundum og Hansted sogne tilbyder brug af kirkebil efter ønske og behov til gudstjenester og kirkelige arrangementer i Lundum/Hansted pastorat. Du kan ringe til kordegnen på kirkekontoret senest fredagen før, tlf: 75 65 61 41 kl. 9 - 12, og meddele, at du ønsker at være med i kirkebilen.

Du skal oplyse tidspunkt for gudstjenesten eller arrangementet, og hvor du ønsker at stå på. Aftal også tidspunkt for afhentning ved kirken

Hansted kirke på YouTube

Gudstjenester fra 15/3 2020 - 8/5 2020 blev optaget digitalt pga. corona. Se de digitale gudstjenster på Hansted kirkes Youtube-kanal her

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141