Torsdag d. 10. dec. 2020 kl. 14.00:

Julefest for Pensionister - ÆNDRING!

Vi holder fast i Julefesten - men i år bliver det uden det festlige efterspil i Kirkehuset. Vi mødes stadig kl. 14 i Hansted kirke - og vi bliver i kirken under hele arrangementet.

Tilmelding er derfor IKKE nødvendig, da det store kaffebord, som vi kender det, altså udgår - men bare rolig: Vi skal nok finde et rigtig godt alternativt, som vi kan nyde i kirken istedet.

Velkommen! Vi glæder os til at se jer!

Igen i år indbyder Lundum og Hansted menighedsråd til julekomsammen. Vi begynder med en gudstjeneste i Hansted kirke kl. 14, derefter er der kaffe, boller, lagkage, fællessang og et lille indslag i Kirkehuset. Arrangementet er gratis.

Tilmelding senest fredag d. 4. dec. til Kirkekontoret.

Kontoret har åbent mandag 9-12, onsdag 13-15, fredag 9-12, tlf.: 75656141 / hansted.sognhorsens@km.dk

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141