Søndag d. 8. marts 2020 kl. 10.00:

Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling 2020

Søndag den 8. marts 2020 er der sogneindsamling. Klimaet og kvinderne er i fokus. Det er kvindernes internationale kampdag, og de penge, der kommer ind, går i år til træer, diger og dæmninger, vandpumper, vandrensning mv. - mange af de ting, der gør livet nemmere for kvinder, der ellers må gå langt efter f.eks. vand.

Indsamlingen starter kl.10.00 fra Kirkehuset, Stængervej 1, og varer 2-3 timer. Har du lyst til at deltage, kan du kontakte undertegnede eller bare møde op. Når indsamlerne kommer tilbage, vil der være lidt at spise og drikke.

Venlig hilsen menighedsrådene i Lundum & Hansted

Elsebeth Rasmussen, tlf: 23602487, mail: er@keyaccount.dk

Onsdag d. 11. marts 2020 kl. 19.00:

Forårssang i Kirkehuset

Kom og syng foråret ind sammen med Kirkekoret, Højskolesangbogen - og hvad vi ellers kan finde på at synge efter. Vi har linet en række sange op - og der bliver også plads til frie ønsker fra salen.

Ingen tilmelding, bare mød op, ung som gammel, høj og lav - velkommen til alle! Arrangementet er gratis; kaffe og kage koster 20 kr.

Tirsdag d. 12. maj 2020 kl. 19.30:

Velkommen til menighedsmøde
- optakt til valget!

På mødet vil der blive orienteret om det kommende opstillingsmøde / valg, som afholdes d. 15. sep. 2020 (også i Kirkehuset).
Alle folkekirker i Danmark ledes af et menighedsråd, som består af frivillige, der, på demokratisk vis, er valgt ind i rådet af sognets folkekirkemedlemmer. Derudover indgår sognets præst automatisk i rådet. Således også i Hansted sogn.

Hvem kan stille op?

Alle over 18 år, som er medlem af folkekirken, har mulighed for at bliver valgt ind i menighedsrådet for en valgperiode på typisk fire år. Fire år kan for nogle synes som lang tid, så derfor har det nuværende råd i Hansted Sogn valgt at søge biskoppen i Aarhus Stift om ændring af valgperioden til to år.

Udover orienteringsmødet lover vi også både at præsentere et interessant oplæg fra en udefrakommende foredragsholder - og selvfølgelig både mundgodt og forfriskninger undervejs.

Vi håber at se rigtig mange af sognets beboere til mødet d. 12. maj kl. 19.30

Carl Oluf Madsen, Formand for Hansted Menighedsråd

Tirsdag d. 11. august 2020

Sogneudflugten 2020

Datoen er lagt fast nu, så du kan godt sætte kryds i kalenderen, hvis du skal med på årets store udflugstur for alle os i Lundum - Hansted.

Program og tilmelding og meget mere information kommer senere.

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141