Torsdag d. 20. feb. 2020 kl. 19.00:

"Danmark er en humlebi", foredrag v. Carsten Kristiansen

Det er med Danmark som med humlebien; humlebien burde ikke kunne flyve - men gør det alligevel; Danmark burde ikke kunne fungere som samfund - og alligevel regnes vores land som et af de mest velfungerende samfund i verden.

I disse år studeres en række sider af den danske samfundsmodel ivrigt fra mange hjørner af verden - og kopieres ovenikøbet. Hvorfor?

Kan man finde en gyldig forklaring på, hvorfor det danske samfund er så flyvedygtigt og attråværdigt? Dette foredrag vil give nogle bud på, hvad der udmærker os i lille Danmark i sammenligning med så mange andre lande og samfund i verden.

Foredraget er gratis, og alle er velkomne i Kirkehuset til denne inspirerende aften i selskab med Silkeborg Højskoles tidligere forstander, Carsten Kristiansen.

Lørdag d. 29. feb. 2020 kl. 14 - 17:

Drop-in dåb i Klosterkirken

- Ingen tilmelding

- Alle er velkomne.

Kirkerne i Horsens inviterer til Drop-in dåb den 29. februar fra kl. 14 - 17 i Klosterkirken.
Drop in dåb er for alle, der gerne vil døbes; om du er ung, voksen, alene eller sammen med nogen. Det kræver ingen tilmelding - du skal blot møde op med gyldigt id. Er du under 18 år, skal du tage dine forældre med. Og så står mange af præsterne fra Horsens klar til at tage imod dig.

Se en video og find ud af mere, ved at søge på "drop in dåb Horsens" på Facebook.

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141