Onsdag d. 6. november 2019 kl. 18.15:

Danmark spiser sammen

Fællesspisning i Kirkehuset.
Egebjergspejderne, Madbixen og Hansted Kirke arrangerer i fællesskab denne aften, hvor der er rig mulighed for at møde nye mennesker og få en god snak.
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men det er særlig målrettet dig, der sidder og tænker, du godt kunne bruge nogle flere lokale bekendtskaber.

Danmark spiser sammen er en forening, der forsøger at komme ensomheden i Danmark til liv - bl.a. ved at arrangere måltidsfællesskaber rundt om i landet.
Læs mere på www.danmarkspisersammen.dk - hvor tilmeldingen til denne aftens spisning også finder sted. Alternativt kan du tilmelde dig hos præst Søren Jensen: sojen@km.dk

Torsdag d. 12. dec. 2019 kl. 14.00:

Julefest for pensionister

Vibegynder med gudstjenste i Hansted kirke, og går derefter ned i Kirkehuset til en skøn omgang hygge, kaffe, boller og lagkage.
Alle er velkomne.
Tilmelding til kirkekontoret senest d. 7. dec. på tlf: 75656141 eller mail: hansted.sognhorsens@km.dk

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I år gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Mandag og Fredag kl. 9 - 11, Onsdag kl. 13 - 15 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141