Onsdag d. 22. feb. kl. 19 i Lundum Medborgerhus

Giv os naturen tilbage

Foredrag med Morten DD Hansen

I 2020 sendte DR1 programmet ”Giv Os Naturen Tilbage”, som fulgte etableringen af mere bynatur i Hjørring. Sammen med tiltag som ”Vild med Vilje” har det medført en stærkt stigende opmærksomhed på, hvad vi selv kan gøre derhjemme, hvor vi bor. Der tales transplantation, vilde plæner, etablering af vandhuller, og der udsås frøblandinger som aldrig før. Men hvad er op og ned? Hvad virker, og hvad virker ikke?

Arrangementet er arrangeret af Lundum Menighedsråd i samarbejde med Borgerforeningen. Deltagelse koster 30 kr. pr. person – inklusiv kaffe og kage. Der er max 50 pladser, som tildeles efter ”først-til-mølle”. Tilmelding skal ske til Hans Doktor på sms: 93804836 (husk af skrive Morten DD og antal deltagere) eller på mail: hsd@lundum.dk – skriv Morten DD i emnefeltet og husk antal deltagere.

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Sogneudflugten gik d. 26. august 2021 til Sønderjylland - med besøg i både Bov kirke, kroen og Frøslevlejren.

Læs præstens artikel fra dagen ved at klikke her (dukker frem som en pdf - ren tekst, ingen billeder), og nyd de mange smukke billeder fra turen her på siden.

Billederne er taget af kordegn Merete Nørgaard og bragt med tilladelse fra deltagerne.

Tak for en forrygende dag med både sublimt vejr, fremragende foredragsholdere i Bov kirke og i Frøslevlejren - og, ikke mindst, fantastisk selskab hele dagen!

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | hansted.sognhorsens@km.dk 30711101 Tilgængelighedserklæring