Torsdag d. 21. nov. 2019 kl. 19.00:

Menighedsmøde; klar til valg i 2020

Menighedsrådet inviterer til menighedsmøde i Kirkehuset, hvor der er mulighed for at møde det nuværende menighedsråd, stille spørgsmål om de kirkelige aktiviteter, kirkens drift og vedligeholdelse - og komme med input til opgaver, man kunne tænke sig, Menighedsrådet tog sig af.

Mødet starter med en kort gennemgang af det, der er foregået i og omkring kirken det forløbne år og de økonomiske rammer, rådet har at arbejde med.

Menighedsrådene er grundlaget for demokrati i folkekirken.

2020 er valgår for Menighedsråd. Der er derfor god grund til at deltage i mødet for at få en snak med de nuværende medlemmer omkring de forskellige opgaver rådet har. Det vil også være en oplagt anledning til at tilkendegive om man har interesse i at stille op til næste valg, som afholdes den tredje tirsdag i september 2020.

Der vil blive budt på et let traktement i pausen, og herefter et meget lokalpræget foredrag.

Vi håber på et godt fremmøde - og alle er meget velkomne.

Af hensyn til traktementet vil vi gerne have jeres tilmelding senest mandag d. 18. nov. Tilmelding hos kordegn Merete Nørgaard, 75656141 / hansted.sognhorsens@km.dk

Torsdag d. 12. dec. 2019 kl. 14.00:

Julefest for pensionister

Vibegynder med gudstjenste i Hansted kirke, og går derefter ned i Kirkehuset til en skøn omgang hygge, kaffe, boller og lagkage.
Alle er velkomne.
Tilmelding til kirkekontoret senest d. 7. dec. på tlf: 75656141 eller mail: hansted.sognhorsens@km.dk

Torsdag d. 20. feb. 2020 kl. 19.00:

Danmark er en humlebi, foredrag v. Carsten Kristiansen

Det er med Danmark som med humlebien; humlebien burde ikke kunne flyve - men gør det alligevel; Danmark burde ikke kunne fungere som samfund - og alligevel regnes vores land som et af de mest velfungerende samfund i verden.

I disse år studeres en række sider af den danske samfundsmodel ivrigt fra mange hjørner af verden - og kopieres ovenikøbet. Hvorfor?

Kan man finde en gyldig forklaring på, hvorfor det danske samfund er så flyvedygtigt og attråværdigt? Dette foredrag vil give nogle bud på, hvad der udmærker os i lille Danmark i sammenligning med så mange andre lande og samfund i verden.

Foredraget er gratis, og alle er velkomne til denne inspirerende aften i selskab med Silkeborg Højskoles tidligere forstander, Carsten Kristiansen.

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I år gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Mandag og Fredag kl. 9 - 11, Onsdag kl. 13 - 15 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141