Tirsdag d. 11. august 2020 kl. 13.00

Fællessang og kaffekoppeklang

Som nævnt i Broen, i avisen og her på hjemmesiden, har Kulturudvalget ved Lundum og Hansted kirker været nødsaget til at tænke nyt i forhold til vores årlige sogneudflugt, som vi ellers havde glædet os til. Vi har valgt at ændre programmet til en mere coroanvenlig version, og vi håber naturligvis, at I har lyst til at samles i venskabeligt lag, selvom turen må vente til næste år.

Vi inviterer hermed alle, der har lyst, til en hyggelig eftermiddag i Hansted kirke med efterfølgenede kaffe og kage. Vi skal synge nogle af tidens gode sange, og dagen krydres med højt humør samt et indslag eller to!

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Tag sangstemmen med og nyd en dejlig eftermiddag!

Vi GLÆDER os til at ses og få en god snak om alt det skønne, vi skal lave, når coronaen ikke længere lægger bånd på os.

De bedste hilsener fra Kulturudvalget

Tirsdag d. 18. august 2020 kl. 19.30:

Velkommen til offentligt orienteringsmøde
- optakt til valget!

På mødet vil der blive orienteret om det kommende valg til menighedsrådet, som afholdes d. 15. sep. 2020 (også i Kirkehuset).
Alle folkekirker i Danmark ledes af et menighedsråd, som består af frivillige, der, på demokratisk vis, er valgt ind i rådet af sognets folkekirkemedlemmer. Derudover indgår sognets præst automatisk i rådet. Således også i Hansted sogn.

Hvem kan stille op?

Alle over 18 år, som er medlem af folkekirken, har mulighed for at bliver valgt ind i menighedsrådet for en valgperiode på typisk fire år. Fire år kan for nogle synes som lang tid, så derfor har det nuværende råd i Hansted Sogn valgt at søge biskoppen i Aarhus Stift om ændring af valgperioden til to år.

Vi håber at se rigtig mange af sognets beboere til mødet d. 18. august kl. 19.30; ALLE er velkomne!

Carl Oluf Madsen, Formand for Hansted Menighedsråd

Læs mere om valget og menighedsrådet her

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141