Tirsdag d. 15. september 2020 kl. 19.30 i Kirkehuset:

Velkommen til Valgforsamling!

Denne aften afholdes valget til Menighedsrådet i Hansted. Opstilling og valg af kandidater foregår på mødet. Kandidater præsenterer sig, der er mulighed for debat, og der gennemføres en skriftlig afstemning om de opstillede kandidater.
Læs mere om valget, rådet og arbejdet i Menighedsrådet her

Onsdag d. 4. nov. 2020 kl. 15.00:

Koncert med fællessang

Beboere på Hansted Kloster og Hansted Kirkekor inviterer til koncert i Klostrets smukke kirkesal. Efter koncerten er der kaffe, kage og fællessang i Klosterets fællesrum.

Arrangementet er ganske gratis - og alle er velkomne!

Torsdag d. 10. dec. 2020 kl. 14.00:

Julefest for Pensionister

Igen i år indbyder Lundum og Hansted menighedsråd til julekomsammen. Vi begynder med en gudstjeneste i Hansted kirke kl. 14, derefter er der kaffe, boller, lagkage, fællessang og et lille indslag i Kirkehuset. Arrangementet er gratis.

Tilmelding senest fredag d. 4. dec. til Kirkekontoret.

Kontoret har åbent mandag 9-12, onsdag 13-15, fredag 9-12, tlf.: 75656141 / hansted.sognhorsens@km.dk

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141