Torsdag d. 20. feb. 2020 kl. 19.00:

Danmark er en humlebi, foredrag v. Carsten Kristiansen

Det er med Danmark som med humlebien; humlebien burde ikke kunne flyve - men gør det alligevel; Danmark burde ikke kunne fungere som samfund - og alligevel regnes vores land som et af de mest velfungerende samfund i verden.

I disse år studeres en række sider af den danske samfundsmodel ivrigt fra mange hjørner af verden - og kopieres ovenikøbet. Hvorfor?

Kan man finde en gyldig forklaring på, hvorfor det danske samfund er så flyvedygtigt og attråværdigt? Dette foredrag vil give nogle bud på, hvad der udmærker os i lille Danmark i sammenligning med så mange andre lande og samfund i verden.

Foredraget er gratis, og alle er velkomne til denne inspirerende aften i selskab med Silkeborg Højskoles tidligere forstander, Carsten Kristiansen.

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Mandag og Fredag kl. 9 - 11, Onsdag kl. 13 - 15 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141