Tirsdag d. 11. august 2020 kl. 13.00

Sogneudflugten 2020
- ændres til fællesarrangement!

Kulturudvalget ved Lundum og Hansted kirker har måttet se i øjnene, at den planlagte sogneudflugt desværre ikke kan gennemføres som planlagt pga. smittefaren ved Covid-19.

Derfor vil vi i stedet invitere til et udendørs fællesarrangement ved Hansted kirke d. 11. august kl. 13.00 - enten under åben himmel eller i telt - alt efter vejret. Vi vil sørge for god plads, både mellem stolene og til at få rørt sangstemmerne, på en sikker måde.

Da vi endnu ikke kan være helt sikre på, hvor meget vi kan/må gøre ud af arrangementet, vil vi bede jer holde øje med yderligere information (fx. om evt. tilmelding ifm. bespisning) i Østjydsk Avis og her på hjemmesiden. Uanset hvad det hele munder ud i, glæder vi os til at være sammen med jer allesammen!

Tirsdag d. 18. august 2020 kl. 19.30:

Velkommen til menighedsmøde
- optakt til valget!

På mødet vil der blive orienteret om det kommende opstillingsmøde / valg, som afholdes d. 15. sep. 2020 (også i Kirkehuset).
Alle folkekirker i Danmark ledes af et menighedsråd, som består af frivillige, der, på demokratisk vis, er valgt ind i rådet af sognets folkekirkemedlemmer. Derudover indgår sognets præst automatisk i rådet. Således også i Hansted sogn.

Hvem kan stille op?

Alle over 18 år, som er medlem af folkekirken, har mulighed for at bliver valgt ind i menighedsrådet for en valgperiode på typisk fire år. Fire år kan for nogle synes som lang tid, så derfor har det nuværende råd i Hansted Sogn valgt at søge biskoppen i Aarhus Stift om ændring af valgperioden til to år.

Vi håber at se rigtig mange af sognets beboere til mødet d. 18. august kl. 19.30; ALLE er velkomne!

Carl Oluf Madsen, Formand for Hansted Menighedsråd

Læs mere om valget og menighedsrådet her

Sognedage er foredrag, udflugter og fællesskab på tværs i pastoratet.

Hvert år er der blandt andet en sogneudflugt for alle i Hansted og Lundum sogne.

I 2019 gik udflugten til Thorsager rundkirke og Gl. Estrup Herregårdsmuseum. En pragtfuld dag med gode oplevelser, lækker mad og dejligt samvær.

Alle er velkomne til sognets arrangementer.

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Man. kl. 9 - 12, Ons. kl. 13 - 15, Fre. kl. 9 - 12 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141