Pusterummet

Tirsdag d. 29. september - er AFLYST pga. Corona

Tirsdag d. 27. oktober - er AFLYST

Tirsdag d. 24. november - er AFLYST

Tilmelding til Kirkekontoret med antal børn og voksne: hansted.sognhorsens@km.dk senest tirsdagen før.

Vi starter hver gang kl. 17 i Hansted kirke.

*

Vil du have en aften, hvor du ikke skal tænke på aftensmaden, men bare koncentrere dig om at være sammen med din egen familie, andre familier og mærke kirkens fællesskab?

Har du lyst til, at du og dine børn skal fordybe sig i livets store spørgsmål?

Kunne du tænke dig at give dine børn en oplevelse af kirkens rum som et velkendt sted, hvor man gerne må være?

.. Så kom til Pusterum i Hansted kirke og kirkehus. Arrangementerne varierer i indhold, men rammen er den samme fra gang til gang: Vi mødes kl. 17:00 i kirken, hvor der er et lille oplæg eller andagt og fællessang, inden vi efterfølgende spiser sammen.
Præst Søren Jensen og kirke-kulturmedarbejder Alina Henriques står for Pusterummene
.

*

Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske til Kirkekontoret ugedagen før - med antal børn og voksne, der deltager, af hensyn til bestilling af mad – enten pr telefon: 7565 6141 eller mail: hansted.sognhorsens@km.dk