Musik i Hansted kirke

Onsdag d. 4. dec. 2019 kl. 19.30:

Julekoncert

- med Bakkekoret og Hansted kirkekor. De to kor slår igen i år stemmerne sammen i en festlig julekoncert i Hansted kirke.
Der er fri entré, og vi håber rigtig mange har lyst at være med.

Søndag d. 15. dec. 2019 kl. 16.00:

De 9 læsninger, musikgudstjeneste

Velkommen til en musikgudstjeneste i Hansted kirke hvor både Børnekoret og Kirkekoret er med, når vi sammen skal gennem 9 bibeltekster, der fortæller om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse. Traditionen med de 9 læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge (billedet). I England holdes de 9 læsninger juleaften, men i Danmark er det blevet tradition at holde dem i ugerne op til jul. Vel mødt!

Onsdag d. 11. marts 2020 kl. 19.00:

Forårssang i Kirkehuset

Kom og syng foråret ind sammen med Kirkekoret, Højskolesangbogen - og hvad vi ellers kan finde på at synge efter. Vi har linet en række sange op - og der bliver også plads til frie ønsker fra salen.

Ingen tilmelding, bare mød op, ung som gammel, høj og lav - velkommen til alle! Arrangementet er gratis; kaffe og kage koster 20 kr.

Kontakt organisten

Hansted kirkes faste organist er Astrid Lindvig.

Kontakt hende gerne, hvis der er spørgsmål, forslag eller andet, der har med musikken i kirken at gøre.

Send en mail til organisten

Kirkekontoret, Stængervej 1, 8700 Horsens | Åbent: Mandag og Fredag kl. 9 - 11, Onsdag kl. 13 - 15 hansted.sognhorsens@km.dk 75656141