Lundum - Hansted kirkers børnekor

Øver hver onsdag 14.15 - 15.15 på Egebjerg skolen

Lundum – Hansted kirkers børnekor består af sangglade piger og drenge fra 3. – 5. klasse. De øver hver onsdag fra 14.15-15.15 på Egebjerg skole i musiklokalet.

Koret medvirker ved forskellige gudstjenester samt familiegudstjenester.

For optagelse i børnekoret kontakt korleder Anine Henriques på aninesol@hotmail.com eller mød op i musiklokalet og prøv en time.

Babysalmesang i Hansted Kirke

Der kører et babysalmesangshold 3-4 gange om året, se på forsiden af hjemmesiden hvornår det næste hold starter.

Hvad er babysalmesang?
Babysalmesang er sang, musik, bevægelse og rytmik for dit barn med udgangspunkt i de danske salmer. Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i de små, som oplever med alle sanser. Der lyttes til musik, babyerne gynges i tæpper, vi blæser sæbebobler - alt imens vi bruger og bliver fortrolige med kirkerummet og dets muligheder.

Forudsætninger
Det kæver ingen særlige forudsætninger, for netop dit barn synes at din stemme er den smukkeste.

Hvordan foregår det
Vi synger i 30-40 minutter, og går derefter ned i kirkehuset og drikker en kop the/kaffe og spiser en småkage. Her sidder vi ofte i en god time og snakker om alt mellem himmel og jord. ”Det er ligesom en (ekstra) mødregruppe”, siger mødrene.

Kirkesanger og musikpædagog Anine Henriques står for babysalmesangen. Hun har mange års erfaring med musikundervisning af både børn, unge og voksne.

Forløbet koster i alt 100 kr, som betales første gang vi mødes.
Tilmelding og spørgsmål til Anine Henriques på
E-mail: aninesol@hotmail.com eller 3110 0309