Konfirmation ændres til 8. klasse

Fra 2022 vil der være konfirmation på 8. klassetrin

Det bekendtgøres hermed, at klassetrin for konfirmation i Lundum-Hansted Pastorat ændres, så der fra år 2022 vil være konfirmation på 8. klassetrin.

Dvs. at den nuværende ordning med konfirmation på 7. klassetrin fortsætter et år endnu, så de, der går i 6. klasse nu, konfirmeres i bededagsferien næste år, 2020.

Året efter, 2021, vil der ikke være konfirmation i Lundum-Hansted pastorat.

De kommende konfirmander, som går i 5. klasse nu, konfirmeres i bededagsferien år 2022 på 8. klassetrin.

Årsagen til denne ændring findes i de gode erfaringer fra en stor del af Horsens kommune, som allerede nu har konfirmation på 8. klassetrin.

Vi ved, at det er almindeligt her i området at planlægge flere år frem, og vi beklager de gener, det måtte have for jer at flytte jeres fest. Vi håber dog, at I vil finde det muligt, da alle står i samme situation og må rykke festen.

Spørgsmål angående konfirmation kan rettes til kordegn, Merete Nørgaard (75656141 / mern@km.dk), eller sognepræst, Søren Jensen (24639820 / sojen@km.dk)

De bedste hilsner
Sognepræst, Søren Jensen

På vegne af menighedsrådene i Lundum-Hansted pastorat

7-8 tirsdage kl.10.30-12.00 I Hansted kirke og kirkehus

Hold 1
Datoer:  20/8 – 27/8 – 3/9 – 10/9 – 17/9 – 24/9 – 1/10 – 8/10

Hold 2
Datoer: 22/10 - 29/10 - 5/11 - 12/11 - 19/11 - 26/11 - 3/12

I Hansted kirke starter vi hold med babysalmesang 3-4 gange om året. Til babysalmesang synger vi, lytter til smuk musik, blæser sæbebobler, danser og en masse andre ting, som taler til sanserne og følelserne. Det hele foregår i en rolig atmosfære og programmet bygger på gentagelse, så babyerne efterhånden kan genkende rutinerne og vi sammen kan blive fortrolige med kirkens fordybende rum og sange.
Programmet i kirken varer en god halv time, derefter går vi ned i kirkehuset og drikker en kop the/kaffe og spiser en småkage. Her sidder vi ofte i en lille time og snakker om alt mellem himmel og jord. ”Det er ligesom en (ekstra) mødregruppe”, siger mødrene.
Babyer mellem 1 og 12 måneder er velkommen sammen med mor, far eller en bedsteforælder.
Kirkesanger og musikpædagog Anine Henriques står for babysalmesangen. Hun har mange års erfaring med musikundervisning af både børn, unge og voksne.
Forløbet koster i alt 100 kr, som betales via mobilepay, når du har fået en bekræftelse på at du er optaget på holdet.
Tilmelding og spørgsmål til Anine Henriques på E-mail: Hanstedkirke.Anine@gmail.com

Lundum - Hansted kirkers børnekor

Øver hver onsdag 14.15 - 15.15 på Egebjerg skolen

Lundum – Hansted kirkers børnekor består af sangglade piger og drenge fra 3. – 5. klasse. De øver hver onsdag fra 14.15-15.15 på Egebjerg skole i musiklokalet. Koret medvirker ved forskellige gudstjenester samt familiegudstjenester.

For optagelse i børnekoret kontakt korleder Anine Henriques på hanstedkirke.anine@gmail.com

- eller mød op i musiklokalet og prøv en time.